Serveis

SERVEIS GENÈRICS DE CECOT 
 Els socis de GREINTEC, també ho són de CECOT, i això implica que poden gaudir de tots els serveis, com ara:
 
 ·         Assessorament. A través dels més de 30 assessors especialitzats, sobre temes relacionats amb comerç exterior, comerç interior, R+D+I, màrqueting per a Internet i xarxes socials, organització d’empreses, mercantil i immobiliari, vendes, transport, etc.
  ·         Foment de l’activitat comercial. Organització i assistència a fires sectorials nacionals i internacionals, ajudes i subvencions de programes regionals, etc.
 ·         Borsa de treball, selecció de personal i intermediació laboral.
 ·         Impagats. Servei de reclamació de deutes i interposició de processos monitoris.
  ·         Bases de dades d’empreses per a accions comercials, mailings, televenda, etc
 ·         Descomptes de la Cecot. Aero-línies, hotels, vehicles, telefonia, combustible, assegurança de crèdit, entre d’altres descomptes.
 ·         Informes comparatius. Per comparar-se amb altres empreses del nostre sector.
 ·         Entre d’altres serveis.
 
 SERVEIS ESPECÍFICS DE GREINTEC
 A més dels objectius associatius, GREINTEC posa a la disposició dels seus associats una sèrie de serveis que són els següents:
 
 ·         Intercessió amb Indústria i amb les companyies: Reunions amb les companyies de gas, d’aigua i d’electricitat i contacte directe amb Indústria per resoldre qüestions d'interès per als Associats.
 ·         Formació Professional: Organització de cursos subvencionats i privats i reciclatges diversos a mida, d'electricitat, fontaneria, gas, calefacció-climatització, energia solar tèrmica i fotovoltaica, domòtica, telecomunicacions, etc. així com cursos d’informàtica, de comptabilitat, d’idiomes, etc, i gestió de cursos bonificats.
 ·         Greintec-Gestoria: Oferim als autònoms i empreses, a través del nostre equip de consultors, assessorament en diversos àmbits com ara fiscal, laboral, mercantil, jurídic i empresarial a preus competitius.
 ·         Assegurança de responsabilitat civil específica i econòmica per als associats.
 ·         Certificació digital i REA. Tramitació de la signatura digital (electrònica) i del REA (Registre d’Empreses Acreditades).
  ·         Targeta Professional de la Construcció. Tramitació de la TPC (Targeta Professional de la Construcció).
 ·         Tramitació de la documentació a Indústria. Tramitació, seguiment i control dels registres específics d’Indústria, carnet/certificats de capacitació professional, certificats diversos, inspeccions documentals, etc.
 ·         Tramitació de la legalització de les instal·lacions. El servei s’ofereix dins el marc de col·laboració del gremi amb TÜV Rheinland.
 ·         Tramitació de l’adhesió a l’Oferta Pública de Gas Natural. Gestió de la documentació per a l’adhesió a l’Oferta Pública de Gas Natural (altes, renovacions...). Servei Gratuït.
 ·         Gestió de les altes de Gas Natural. Interlocució amb els gestors de Gas Natural, tramitació i seguiment de la documentació de les altes de gas.
 ·         Assessorament. Assessorament tècnic sobre normatives, per a totes les activitats.
 ·         Venda de llibres, impresos i programes informàtics necessaris per al desenvolupament de les activitats.
 ·         Sessions informatives. Organització de sessions informatives sobre les diferents activitats del nostre sector, amb prestigiosos proveïdors, companyies i/o Indústria.
 ·         Revista. Enviament gratuït de l’editorial del Gremi. Una revista tècnica per als instal·ladors.
 ·         Pàgina web. Actualització de la pàgina web www.greintec.cat amb normativa actual, canvis importants de les normatives, notícies rellevants, entre d’altres.
 ·         Carnet gremial. Carnet per identificar-se com a soci de GREINTEC.
 ·         Targeta de mobilitat. Per facilitar el pagament de la zona blava de Terrassa.
 ·         Cessió de despatx. El gremi posa a la vostra disposició un despatx a les instal·lacions de Cecot, per poder-vos reunir amb els vostres clients o proveïdors.
 ·         Acords i convenis. Acords i convenis amb diversos proveïdors, amb descomptes especials per als agremiats.
 ·         Difusió Publicitària: Campanyes publicitàries als consumidors sobre els professionals autoritzats a manipular les instal·lacions mitjançant telèfon, premsa i pàgina web (www.greintec.cat)
 ·         Activitats lúdiques i actes socials.
 Organització festa de la Candelera, patrona del nostre Gremi. Esmorzar gratuït per a tots els socis, així com d’altres activitats, segons el programa del dia.
 Loteria Nadal. Obsequi d’una participació anual per soci.
 Excursió. Organització d’una excursió anual d’interès cultural.
 Viatge. Organització d’un viatge anual, per Europa.

 

 
Formaci├│ Corredors d'Assegurances RISK Circutor Novelec Daunis

Cercador Google

Junio 2024 Julio 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

 

 

Greintec

Associació professional d'empresaris d'electricitat, fontaneria, gas, sanejament i afins de Terrassa i comarca.
( Terrassa, Sant Cugat, Valldoreix, Olesa de Montserrat, Rubí, Ullastrell, Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls )